ROOSTER

WOD

Workout of the Day(WOD). De WOD start met een warming up. Tijdens de warming up worden(nieuwe) technieken geoefend, die later worden uitgevoerd in de workout. De WOD bestaat uit functionele bewegingsvormen, elke dag anders en op hoge intensiteit. Tijdens de WOD is er altijd een gecertificeerde coach aanwezig. In de WOD is plaats voor maximaal 8 atleten die allemaal dezelfde workout uitvoeren op eigen niveau en tempo trainen.

GRIT

GRIT is de uitdagende en stoere workout van Les Mills, die geschikt is voor iedereen die super snel, super fit wilt worden!
Bij GRIT voer je meerdere korte sessies van intervaltraining uit op een extreem hoge intensiteit. Korte, maar super intensieve kracht- en energie uitbarstingen.
Deze manier van trainen maakt GRIT een effectieve en efficiënte manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en conditie te verbeteren.

OLY

OLY staat voor Olympic Weightlifting. Het OLY uur is een les waarin je de technieken van het Olympisch Gewichtheffen beter onder de knie te krijgt. Tijdens de OLY ligt de focus op de Snatch en de Clean & Jerks. De technieken en oefeningen in deze les zullen helpen om efficiënter te bewegen tijdens de WODs. Ben jij een grote fan van de barbell, of wil je meer tijd steken in deze complexe tak van CrossFit? Schrijf je snel in en reserveer een plekje. 

SWEAT CLASS

SWEAT is een 45 minuten training, meer gericht op iedereen die net (weer) begint met CrossFit, de WODs (nog) te heftig vindt, aan het revalideren is of een (kleine) blessure heeft. De basis conditie en het aanleren van technieken ligt aan de basis. In deze laagdrempelige les ligt de focus op de techniek van oefeningen met kettlebells, dumbbells, medicine/slam balls en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht. Calorieën verbranden zonder al te technische oefeningen met een barbell? het kan! Join de SWEAT!

GYM

GYM staat voor Gymnastics. Het GYM uur is een les waarin je de technieken van gymnastics beter onder de knie te krijgt. Onder gymnastics vallen alle oefeningen binnen CrossFit, waarbij je geen extra gewicht hoeft toe te voegen. Tijdens de GYM zullen oefeningen als Pull Up, Toes To Bar, Handstand en Muscle Ups voorbij komen. De technieken en oefeningen in deze les zullen helpen om efficiënter te bewegen tijdens de WODs. Ben jij een grote fan van gymnastics, of wil je meer tijd steken in deze complexe tak van CrossFit? Schrijf je snel in en reserveer een plekje. 

PERSONAL TRAINING

Gewichtsverlies, -toename, uithoudingsvermogen, spierversterking en/of spieropbouw. Heb je één of meerdere van deze doelen? Of streef je een ander doel na? Met personal training kan CrossFit Immersive je helpen. Om haalbare doelen vast te stellen, is het belangrijk om te weten wat je beginsituatie is. Tijdens een intake wordt dit in kaart gebracht. Op basis hiervan zorgen wij voor een optimale begeleiding welke is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde literatuur op een trainingsmoment naar keuze.