ROOSTER

WOD

Workout of the Day(WOD). De WOD start met een warming up. Tijdens de warming up worden(nieuwe) technieken geoefend, die later worden uitgevoerd in de workout. De WOD bestaat uit functionele bewegingsvormen, elke dag anders en op hoge intensiteit. Tijdens de WOD is er altijd een gecertificeerde coach aanwezig. In de WOD is plaats voor maximaal 8 atleten die allemaal dezelfde workout uitvoeren op eigen niveau en tempo trainen.

GRIT

GRIT is de uitdagende en stoere workout van Les Mills, die geschikt is voor iedereen die super snel, super fit wilt worden!
Bij GRIT voer je meerdere korte sessies van intervaltraining uit op een extreem hoge intensiteit. Korte, maar super intensieve kracht- en energie uitbarstingen.
Deze manier van trainen maakt GRIT een effectieve en efficiënte manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en conditie te verbeteren.

BODYPUMP

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Open Box

Stel je eigen training samen, kom trainen om aan je techniek te werken of doe de WOD zelf omdat je verhinderd bent op de WOD uren. De Open Box is ideaal om te werken aan technieken die je nog niet goed beheerst of om extra te focussen op gymnastics of bijvoorbeeld het Olympic Weightlifting.

MOMWOD

Zwanger? Gefeliciteerd! En nu? Weet je niet goed hoe je moet bewegen, maar wil je dit wel blijven doen of wil je starten met bewegen? Dat kan! Tijdens de zwangerschap verandert er van alles, zowel fysiek als mentaal. Wat mag wel en wat mag niet? Samen gaan wij ervoor zorgen dat je tijdens je zwangerschap je beweging kunt blijven houden en na de zwangerschap weer zo snel mogelijk in shape komt. Wil je dus blijven bewegen of starten met bewegen? Sluit dan aan bij de MOMWOD.

Personal Training

Gewichtsverlies, -toename, uithoudingsvermogen, spierversterking en/of spieropbouw. Heb je één of meerdere van deze doelen? Of streef je een ander doel na? Met personal training kan CrossFit Immersive je helpen. Om haalbare doelen vast te stellen, is het belangrijk om te weten wat je beginsituatie is. Tijdens een intake wordt dit in kaart gebracht. Op basis hiervan zorgen wij voor een optimale begeleiding welke is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde literatuur op een trainingsmoment naar keuze.