LESSEN

WOD

Workout of the Day: Beter bekend als WOD. De WOD start met een warming up. Tijdens de warming up worden(nieuwe) technieken geoefend, die later worden uitgevoerd in de workout. De WOD bestaat uit functionele bewegingsvormen, elke dag anders en op hoge intensiteit. Tijdens de WOD is er altijd een gecertificeerde coach aanwezig. In de WOD is plaats voor maximaal 8 atleten die allemaal dezelfde workout uitvoeren op eigen niveau en tempo trainen.

Voor meer informatie ga naar


GRIT

GRIT is de uitdagende en stoere workout van Les Mills, die geschikt is voor iedereen die super snel, super fit wilt worden!
Bij GRIT voer je meerdere korte sessies van intervaltraining uit op een extreem hoge intensiteit. Korte, maar super intensieve kracht- en energie uitbarstingen.
Deze manier van trainen maakt GRIT een effectieve en efficiënte manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en conditie te verbeteren.

Voor meer informatie ga naar


Personal Training

Gewichtsverlies, -toename, uithoudingsvermogen, spierversterking en/of spieropbouw. Heb je één of meerdere van deze doelen? Of streef je een ander doel na? Met personal training kan CrossFit Immersive je helpen. Om haalbare doelen vast te stellen, is het belangrijk om te weten wat je beginsituatie is. Tijdens een intake wordt dit in kaart gebracht. Op basis hiervan zorgen wij voor een optimale begeleiding welke is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde literatuur.

Voor meer informatie ga naar

OLY 

OLY staat voor Olympic Weightlifting. Het
OLY uur is een les waarin je de technieken van het Olympisch Gewichtheffen beter onder de knie te krijgt. Tijdens de OLY ligt de focus op de Snatch en de Clean & Jerks.

GYMNASTICS

GYM staat voor Gymnastics. Het GYM uur is een les waarin je de technieken van gymnastics beter onder de knie te krijgt. Onder gymnastics vallen alle oefeningen binnen CrossFit, waarbij je geen extra gewicht hoeft toe te voegen.

ENDURANCE

Endurance training is gericht op het verbeteren van het cardiovasculaire systeem en het vergroten van het uithoudingsvermogen. Deze trainingen kunnen bestaan uit activiteiten zoals hardlopen, roeien, fietsen, touwtje springen, evenals overige soorten CrossFit oefeningen die een hogere hartslag en ademhaling teweeg brengen. 

SWEAT

SWEAT is een 45 minuten training, gericht op iedereen die net (weer) begint met CrossFit, de WODs (nog) te heftig vindt, aan het revalideren is of een (kleine) blessure heeft. Conditie en het aanleren van technieken ligt aan de basis. In deze laagdrempelige les ligt de focus op de techniek van oefeningen met kettlebells, dumbbells, medicine/slam balls en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht. Calorieën verbranden zonder al te technische oefeningen met een barbell? het kan! Join de SWEAT!

Voor meer informatie ga naar

OPEN BOX / POWER HOUR

Tijdens de Open Box stel je je eigen training samen. Je kunt werken aan je techniek of doe de WOD zelf omdat je verhinderd bent op de WOD uren.

Tijdens het Power Hour werk je aan minimaal 2 lifts naar keuze waarin je je kracht, techniek of mobiliteit wilt bijschroeven. Wil je een schema waarbij je doelsmatig kracht opbouwt? Stuur Harry een berichtje.


Check het rooster en boek je training

PROEFLES

Benieuwd wat CrossFit Immersive te bieden heeft en wil je dit liever zelf ervaren?
Vraag dan een gratis proefles aan en doe een les naar keuze. Check van tevoren het rooster en laat ons weten wanneer jou het beste uitkomt. Tot snel!Regel hier je gratis proefles