LESSEN

WOD

Workout of the Day: Beter bekend als WOD. De WOD start met een warming up. Tijdens de warming up worden(nieuwe) technieken geoefend, die later worden uitgevoerd in de workout. De WOD bestaat uit functionele bewegingsvormen, elke dag anders en op hoge intensiteit. Tijdens de WOD is er altijd een gecertificeerde coach aanwezig. In de WOD is plaats voor maximaal 8 atleten die allemaal dezelfde workout uitvoeren op eigen niveau en tempo trainen.

Voor meer informatie ga naar

GRIT

GRIT is de uitdagende en stoere workout van Les Mills, die geschikt is voor iedereen die super snel, super fit wilt worden!
Bij GRIT voer je meerdere korte sessies van intervaltraining uit op een extreem hoge intensiteit. Korte, maar super intensieve kracht- en energie uitbarstingen.
Deze manier van trainen maakt GRIT een effectieve en efficiënte manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en conditie te verbeteren.

Voor meer informatie ga naar

IMMERSIVE PUMP

Immersive PUMP is een barbell les die je hele lichaam versterkt. Tijdens de les worden al je belangrijke spiergroepen uitgedaagd met behulp van de beste krachtoefeningen. Onze gecertificeerde instructeur(s) zullen je helpen met de juiste keuzes en inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft! 
Boek direct jouw plek door te klikken op

PT

Gewichtsverlies, -toename, uithoudingsvermogen, spierversterking en/of spieropbouw. Heb je één of meerdere van deze doelen? Of streef je een ander doel na? Met personal training kan CrossFit Immersive je helpen. Om haalbare doelen vast te stellen, is het belangrijk om te weten wat je beginsituatie is. Tijdens een intake wordt dit in kaart gebracht. Op basis hiervan zorgen wij voor een optimale begeleiding welke is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde literatuur.

Voor meer informatie ga naar

MOMWOD

Zwanger? Gefeliciteerd! En nu? Weet je niet goed hoe je moet bewegen, maar wil je dit wel blijven doen of wil je starten met bewegen? Dat kan! Tijdens de zwangerschap verandert er van alles, zowel fysiek als mentaal. Wat mag wel en wat mag niet? Samen gaan wij ervoor zorgen dat je tijdens je zwangerschap je beweging kunt blijven houden en na de zwangerschap weer zo snel mogelijk in shape komt. Wil je dus blijven bewegen of starten met bewegen? Sluit dan aan bij de MOMWOD. 

Voor meer informatie ga naar

PROEFLES

Benieuwd wat CrossFit Immersive te bieden heeft en wil je dit liever zelf ervaren?
Vraag dan een gratis proefles aan en doe een les naar keuze. Check van tevoren het rooster en laat ons weten wanneer jou het beste uitkomt. Tot snel!Regel hier je gratis proefles