COACHES

Harry Niemeijer
Personal Trainer & CrossFit Coach

Door jarenlang te werken bij 'normale' sportscholen ben ik er achter gekomen dat veel mensen beperkt trainen en dus beperkt bewegen. Dit is opmerkelijk, omdat je in het dagelijks leven veel andere bewegingen maakt dan op een apparaat.

Ik was op zoek naar een meer functionele manier van trainen, tot ik CrossFit tegenkwam. Deze vrije, functionele, gevarieerde en vooral leuke manier van trainen heeft mijn denkbeeld volledig veranderd. Ik heb mijn diploma’s in binnen- en buitenland gehaald, heb al personal trainer nog verder geleerd en mijn HBO Sport en Bewegen (Leefstijl & Gezondheid) afgerond. 

Op deze manier kon ik anders dan in de fitness, niet heel veel mensen een beetje helpen, maar echt de tijd voor iemand nemen. 

Nu CrossFit Immersive is geopend, staat niets mij meer in de weg om jou te helpen en ik daag je uit om een les mee te doen om te zien wat CrossFit voor jou kan betekenen!

Dennis Toppin
Personal Trainer, GRIT, BODYPUMP, CrossFit Coach

Ik heb altijd op hoog niveau gebasketbald. Gestructureerd trainen, werken naar de overwinning, je voeding aanpassen en goed voor je lichaam zorgen, zijn allemaal elementen die je als fundament moet hebben om aan de top te kunnen blijven.

Na een switch te hebben gemaakt in mijn sportcarrière, werden deze topsport elementen ook mijn fundament in het dagelijks leven. Hierdoor ben ik verschillende sportopleidingen gaan doen. Ik mocht mij na een aantal jaar National Master Trainer Gritseries van het internationale bedrijf ‘Les Mills’ noemen. Hierdoor kan ik mensen over de hele wereld trainen, opleiden en begeleiden om: Fitter, sneller en sterker te worden.

Ik streef er naar om mensen hun eigen individuele top te laten behalen of om aan de top te blijven. Hiervoor heb je een omgeving nodig die aan de volgende eisen voldoet: Een omgeving met top begeleiding en top trainers die je op een functionele en efficiënte manier training geven.

Met CrossFit Immersive bieden wij jou deze omgeving om jouw persoonlijke top te behalen. Het leven zie ik als topsport, jij ook? Zo ja, wacht niet langer en kom een gratis proefles doen!

Leon Wildschut
CrossFit Coach

Macy Lopes
BODYPUMP, GRIT Coach

Tot 2011 heb ik met veel plezier aan Atletiek gedaan. Hierna belande ik in de sportschool. Eerst trainde ik veel alleen, maar kwam er snel achter dat ik trainen in groepsverband toch leuker vond. Ik begon GRIT lessen bij Dennis te volgen. Wat een waanzinnige impact heeft deze workout op mij gehad: Het stimuleerde mij alleen maar meer om hiermee door te gaan. Door dit wekelijks te doen, werd ik super snel, super fit & sterk! Daarnaast begon ik ook de BODYPUMP lessen te volgen om sterker te worden in mijn bovenlichaam. Voor het eerst trainde ik specifieke spiergroepen als Biceps, Triceps, Schouders en Borst. 

Toen Dennis en Harry eind 2017 de deuren van CrossFit Immersive opende, werd mij gevraagd om BODYPUMP en GRIT coach te worden. Ik heb inmiddels de Les Mills BODYPUMP en GRIT opleiding met succes afgerond. Al ruim 2 jaar geef ik met veel passie en plezier deze twee lessen!Kom snel langs voor een GRATIS proefles en ervaar wat BODYPUMP en GRIT met jou kan doen!Angelica Rivera Saldarriaga
GRIT Coach

Mijn sportcarrière is begonnen toen ik 5 jaar was en mijn moeder mij naar ballet bracht samen met mijn stiefvader. Ik ben toen nooit meer gestopt met sporten. Ik heb o.a. turnen, olympisch zwemmen, voetbal, volleybal, jazz dance en salsa op hoog niveau gedaan. Al deze modaliteiten hebben mij geleerd dat het werken in een team essentieel is. Iedereen heeft sterke en zwakkere kwaliteiten. Het belangrijkste is dat je weet wat die zijn en zo elkaar door dik en dun te steunen als een team. 
Sporten is altijd mijn rust, uitlaatklep, blijdschap, discipline en motivatie geweest om een beter ‘ik’ te zijn. Mijn lichaam naar een ander niveau brengen is altijd mijn uitdaging geweest en ik hou ervan. 

Op mijn 16de deed ik voetbal en turnen tegelijkertijd. Dit heeft mij blessures opgeleverd en een lange sport pauze van bijna een jaar. Dit was het moment dat ik moest gaan fitnessen en moest herstellen. Door de juiste technieken werden mijn benen sterker en kon ik weer aan de slag.

Mijn sportcarrière heeft een twist gekregen. Ik kwam in aanraking met CrossFit. Dit was de perfecte combinatie voor mij! Je kunt namelijk atletiek, olympisch gewichtheffen en turnen combineren. Bovendien daag jij je lichaam uit tot oefeningen waarvan jij dacht die nooit kunnen doen. Zo mijn liefde voor CrossFit.

Op een dag kwam ik Dennis tegen. Hij gaf GRIT en ik had geen idee wat het was. Ik mocht meedoen met zijn les en ik was verkocht! Een ander topconcept, waarbij je super snel, super fit en super sterk van wordt. Dit moest mijn ding worden en dat werd het ook. Dennis vertelde mij over zijn, toen nog, project met Harry. Dennis en Harry zagen iets in mij en gaven mij de kans om coach te worden bij CrossFit Immersive. Crossfit Immersive heeft al mijn kernwaardes bij elkaar gebracht; team, groei, discipline, geluk, doorzettingsvermogen en liefde. 

Ik ben super blij dat ik deel mag nemen van dit team. Maar ik word nog blijer als ik mensen kan helpen om een gezonder te leven te leiden. De resultaten van onze leden zijn uitkomst van de coaching en trainingen die wij geven. Het is niet alleen gezond eten, maar ook van jezelf houden en op basis daarvan je lichaam die mooie transformatie te gunnen. 

Ben jij ready om NEXT level te gaan? Kom samen met mij GRITTEN!

Munish Bidjai
GRIT Coach

Youssra Boujat
Personal Trainer, GRIT, BODYPUMP, MOMWOD Coach 

I've played basketball since I was 8 years old at a good level and it tought me discipline, hard work and perseverance.
From there, a certain lifestyle was born in my life.
After 10 years of basketball, I started fitness as well next to it. It changed my life. I discovered a pleasure of changing people’s life through fitness. I quickly started to study fitness and physical education through some courses in France.
All this, next to my studies as a Nurse in emergencies that I did in Belgium. Once I finished my studies as a nurse I
started to work in emergencies fulltime and as a Personal Trainer next to that. I quickly understood that my real passion was Fitness. I also started my course with LES MILLS to become a Les Mills pro instructor in BODYPUMP, BODY ATTACK, BODYSTEP and GRIT.

Through my work today, My main goal is to change people’s life by going through a journey with them. A journey where I study and work on their mental health: How people manage stress in their life and Physical health: The way people move.
I want to teach my athletes to move properly and focus on their nutrition. All this to avoid cardiac diseases, diabetes, obesity and make them live longer and better.

I invite you to book a free trial session with me so we can go on a journey together! 

CONTACT YOUSSRA

Teo Knight
CrossFit Coach