COACHES

Harry Niemeijer
Personal Trainer & CrossFit Coach

Door jarenlang te werken bij 'normale' sportscholen ben ik er achter gekomen dat veel mensen beperkt trainen en dus beperkt bewegen. Dit is opmerkelijk, omdat je in het dagelijks leven veel andere bewegingen maakt dan op een apparaat.

Ik was op zoek naar een meer functionele manier van trainen, tot ik CrossFit tegenkwam. Deze vrije, functionele, gevarieerde en vooral leuke manier van trainen heeft mijn denkbeeld volledig veranderd. Ik heb mijn diploma’s in binnen- en buitenland gehaald, heb al personal trainer nog verder geleerd en mijn HBO Sport en Bewegen (Leefstijl & Gezondheid) afgerond. 

Op deze manier kon ik anders dan in de fitness, niet heel veel mensen een beetje helpen, maar echt de tijd voor iemand nemen. 

Nu CrossFit Immersive is geopend, staat niets mij meer in de weg om jou te helpen en ik daag je uit om een les mee te doen om te zien wat CrossFit voor jou kan betekenen!

Dennis Toppin
Personal Trainer, GRIT, BODYPUMP, CrossFit Coach

Ik heb altijd op hoog niveau gebasketbald. Gestructureerd trainen, werken naar de overwinning, je voeding aanpassen en goed voor je lichaam zorgen, zijn allemaal elementen die je als fundament moet hebben om aan de top te kunnen blijven.

Na een switch te hebben gemaakt in mijn sportcarrière, werden deze topsport elementen ook mijn fundament in het dagelijks leven. Hierdoor ben ik verschillende sportopleidingen gaan doen. Ik mocht mij na een aantal jaar National Master Trainer Gritseries van het internationale bedrijf ‘Les Mills’ noemen. Hierdoor kan ik mensen over de hele wereld trainen, opleiden en begeleiden om: Fitter, sneller en sterker te worden.

Ik streef er naar om mensen hun eigen individuele top te laten behalen of om aan de top te blijven. Hiervoor heb je een omgeving nodig die aan de volgende eisen voldoet: Een omgeving met top begeleiding en top trainers die je op een functionele en efficiënte manier training geven.

Met CrossFit Immersive bieden wij jou deze omgeving om jouw persoonlijke top te behalen. Het leven zie ik als topsport, jij ook? Zo ja, wacht niet langer en kom een gratis proefles doen!

Jaap Niemeijer
CrossFit Coach

Macy Lopes
PUMP, GRIT Coach

Tot 2011 heb ik met veel plezier aan Atletiek gedaan. Hierna belande ik in de sportschool. Eerst trainde ik veel alleen, maar kwam er snel achter dat ik trainen in groepsverband toch leuker vond. Ik begon GRIT lessen bij Dennis te volgen. Wat een waanzinnige impact heeft deze workout op mij gehad: Het stimuleerde mij alleen maar meer om hiermee door te gaan. Door dit wekelijks te doen, werd ik super snel, super fit & sterk! Daarnaast begon ik ook de PUMP lessen te volgen om sterker te worden in mijn bovenlichaam. Voor het eerst trainde ik specifieke spiergroepen als Biceps, Triceps, Schouders en Borst. 

Toen Dennis en Harry eind 2017 de deuren van CrossFit Immersive opende, werd mij gevraagd om PUMP en GRIT coach te worden. Ik heb inmiddels de Les Mills PUMP en GRIT opleiding met succes afgerond. Al ruim 2 jaar geef ik met veel passie en plezier deze twee lessen! Kom snel langs voor een GRATIS proefles en ervaar wat PUMP en GRIT met jou kan doen!Serena Rivero
CrossFit Coach

Munish Bidjai
GRIT Coach

Teo Knight
CrossFit Coach