COACHES

Harry Niemeijer
Personal Trainer & CrossFit Coach

Door jarenlang te werken bij 'normale' sportscholen ben ik er achter gekomen dat veel mensen beperkt trainen en dus beperkt bewegen. Dit is opmerkelijk, omdat je in het dagelijks leven veel andere bewegingen maakt dan op een apparaat.

Ik was op zoek naar een meer functionele manier van trainen, tot ik CrossFit tegenkwam. Deze vrije, functionele, gevarieerde en vooral leuke manier van trainen heeft mijn denkbeeld volledig veranderd. Ik heb mijn diploma’s in binnen- en buitenland gehaald, heb al personal trainer nog verder geleerd en mijn HBO Sport en Bewegen (Leefstijl & Gezondheid) afgerond. 

Op deze manier kon ik anders dan in de fitness, niet heel veel mensen een beetje helpen, maar echt de tijd voor iemand nemen. 

Nu CrossFit Immersive is geopend, staat niets mij meer in de weg om jou te helpen en ik daag je uit om een les mee te doen om te zien wat CrossFit voor jou kan betekenen!

Dennis Toppin
Personal Trainer, GRIT, BODYPUMP, CrossFit Coach

Ik heb altijd op hoog niveau gebasketbald. Gestructureerd trainen, werken naar de overwinning, je voeding aanpassen en goed voor je lichaam zorgen, zijn allemaal elementen die je als fundament moet hebben om aan de top te kunnen blijven.

Na een switch te hebben gemaakt in mijn sportcarrière, werden deze topsport elementen ook mijn fundament in het dagelijks leven. Hierdoor ben ik verschillende sportopleidingen gaan doen. Ik mocht mij na een aantal jaar National Master Trainer Gritseries van het internationale bedrijf ‘Les Mills’ noemen. Hierdoor kan ik mensen over de hele wereld trainen, opleiden en begeleiden om: Fitter, sneller en sterker te worden.

Ik streef er naar om mensen hun eigen individuele top te laten behalen of om aan de top te blijven. Hiervoor heb je een omgeving nodig die aan de volgende eisen voldoet: Een omgeving met top begeleiding en top trainers die je op een functionele en efficiënte manier training geven.

Met CrossFit Immersive bieden wij jou deze omgeving om jouw persoonlijke top te behalen. Het leven zie ik als topsport, jij ook? Zo ja, wacht niet langer en kom een gratis proefles doen!

Jaap Niemeijer
CrossFit Coach

Vasilis Matsas
CrossFit Coach

Johanna Féron
CrossFit Coach

Munish Bidjai
GRIT Coach